12 mei kick-off Duurzaam Ondernemersloket

Energieneutrale Westfriese bedrijventerreinen in 2040! Met de komst van het Duurzaam Ondernemersloket moet dit gaan lukken. Op 12 mei kun je tussen 15.00-15.45 uur live meekijken hoe presentator Robert-Jan Knook in gesprek gaat met de hoofdrolspelers over de noodzaak, de werkwijze en hoe ondernemers dit loket kunnen gebruiken voor informatie, advies en ondersteuning.

Bestaande duurzame initiatieven gericht op bedrijven in Westfriesland - WBGroen en ECWF - bundelen hun krachten in één loket waar ondernemers op bedrijventerreinen in Westfriesland terecht kunnen voor vragen, informatie en ondersteuning in het verduurzamen van hun bedrijf en het bedrijventerrein. Het loket wordt bijgestaan door Parkmanagement Hoorn, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, de Westfriese gemeenten en provincie Noord-Holland. Het loket is ontstaan uit een doorontwikkeling van het meerjarenplan Verduurzaming Bedrijventerreinen Westfriesland. Partners van Duurzaam Ondernemend Westfriesland, waaronder OD NHN, werken samen aan de uitvoering van dit plan. Een unieke publiek-private samenwerking voor een duurzaam bedrijfsleven in de regio.

Tijdens de officiële kick-off van het Duurzaam Ondernemersloket komen alle hoofdrolspelers aan het woord om de ambitie van het loket te onderstrepen. Energieneutrale Westfriese bedrijventerreinen in 2040; hoe wordt dit bereikt? Ook komen ondernemers aan het woord over hun verwachtingen en de rol van het loket. 

Op 12 mei kun je tussen 15.00-15.45 uur live meekijken. Bekijk het programma via www.duurzaamondernemersloket.nl en meld je aan.