RUD NHN van start!

De Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN) heeft haar nieuwe kantoor aan de Dampten 2 in Hoorn betrokken. De RUD NHN heeft in zeer korte tijd de basis gelegd om een klantgerichte en kostenefficiënte organisatie te worden. Met 120 specialisten onder 1 dak en een zeer uitgestrekt werkgebied (van Castricum tot Texel), is Noord-Holland Noord een belangrijke instantie rijker. De RUD NHN is voortgekomen uit een fusie tussen de milieudiensten Regio Alkmaar, West-Friesland, Kop van Noord-Holland, zes gemeenten en de provincie Noord-Holland.

entree

Kwaliteit verhogen
De RUD NHN (Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord) is opgericht door 19 gemeenten en de provincie. Met de samenvoeging van de milieustaken zoals handhaving, vergunningverlening, toezicht en milieuadvisering wil de RUD NHN de efficiëntie en de kwaliteit van de dienstverlening naar gemeenten en provincie verder verbeteren. Taken kunnen beter op elkaar worden afgestemd, waardoor de aanpak richting bedrijven binnen het werkgebied van de RUD NHN eenduidiger wordt.

Klantgericht
Het gebied van de RUD NHN bestaat uit 19 gemeenten met in totaal bijna 650.000 inwoners. Het betreft een zeer uitgebreid werkgebied met meer dan 17.000 inrichtingen die onder de Wabo en de wet Milieubeheer vallen. Bij de RUD NHN zijn onder andere bodem-, geluid-, klimaatspecialisten, handhavers, vergunningverleners en juristen werkzaam. Het RUD-kantoor is aangepast om efficiënt en flexibel te werken. Daarnaast zijn alle medewerkers uitgerust met de nodige apparatuur om tijd en plaatsongebonden te kunnen werken. Op deze wijze is de RUD NHN in staat haar klanten optimaal te bedienen.

Bereikbaarheid
De RUD NHH is gevestigd aan de Dampten 2, 1624 NR HOORN. Het algemene telefoonnummer is 088-1021300, het algemene mailadres is info@rudnhn.nl. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.rudnhn.nl

Aangesloten gemeenten
De volgende gemeenten zijn aangesloten bij de RUD NHN:
Alkmaar, Bergen, Castricum, Den Helder, Drechterland, Enkhuizen, Graft-de Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Hollands Kroon, Hoorn, Koggenland, Langedijk, Medemblik, Opmeer, Schagen, Schermer, Stede Broec en Texel.