Uitnodiging voor ondernemers in Westfriesland

Bijeenkomst voor ondernemers in Westfriesland n.a.v. Kansrijke Wijkenkaart

Een grote uitdaging in het kader van het verduurzamen van de particuliere woningmarkt, is het goed op elkaar laten aansluiten van vraag en aanbod. Hoe kunnen ondernemers uit de bouw- en installatiebranche de vraag naar energiemaatregelen bij particuliere woningeigenaren stimuleren en hier zo goed mogelijk op inspelen?

In Westfriesland willen we ondernemers die “willen, kunnen en doen” tijdens een interactieve bijeenkomst kennis laten maken met de Kansrijke Wijkenkaart.  Deze kaart is speciaal ontwikkeld om de markt in kaart te brengen, zodat u als ondernemer zelf kan bepalen welke wijken (woningen, bewoners) voor u de meeste kansen bieden. De kaart geeft op wijkniveau inzicht in woningen (zoals bouwjaar, type, energieverbruik),profiel bewoner en bestaande initiatieven in een wijk.

De bijeenkomst is op 26 november a.s. vanaf 16.00 uur.

De bijeenkomst is een initiatief van Bouwend Nederland, UNETO-VNI, de Kamer van Koophandel, Duurzaam Bouwloket, de Westfriese gemeenten en de RUD NHN. De bijeenkomst is de eerste in een serie van drie. De start is in West-Friesland. In het voorjaar van 2016 vindt een soortgelijke bijeenkomst ook nog in regio Alkmaar en in de Kop van Noord-Holland plaats. 

Download de uitnodiging direct hier: