Aanstelling directeur RUD NHN

De heer Rob van Doorn is per 3 april 2017 door het bestuur van de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN) aangesteld als interim-directeur.

Rob van Doorn introductie

 

De RUD NHN staat in 2017 voor het bepalen van een nieuwe koers en visie voor de komende jaren. Hierbij spelen outputgerichte financiering, inzet taken door deelnemers en Omgevingswet een belangrijke rol. De heer Van Doorn zal dit proces gaan begeleiden. Daarnaast richt hij zich op het verder professionaliseren van de RUD NHN.


Rob van Doorn (Haarlem, 1954)

Rob van Doorn is interim-manager en projectleider geweest van grote fusies zoals van dertig brandweerorganisaties in de provincie Utrecht (de Veiligheidsregio Utrecht), de herindeling van gemeenten, zoals Oldambt in Groningen en Leudal in Limburg. Hij heeft onderzoek gedaan naar de fusie van Naarden, Muiden, Bussum en Weesp en naar de toekomst van de gemeenten in de kop van Noord-Holland (nu gemeente Hollands Kroon). De heer Van Doorn is directeur van BentoSpino BV. Hij heeft ruim twee decennia ervaring met complexe onderzoeks- en adviesopdrachten.