Aanstelling directeur RUD NHN

De heer Rob van Doorn is per 1 mei 2018 door het bestuur van de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN) aangesteld als directeur. De heer Van Doorn vervulde deze functie sinds 3 april vorig jaar op interim-basis.

De RUD NHN heeft in 2017 onder leiding van Van Doorn een nieuwe koers en visie voor de komende jaren bepaald. Hierbij spelen outputgerichte financiering, inzet taken door deelnemers, Omgevingswet en energietransitie een belangrijke rol. Daarnaast richt hij zich op het verder professionaliseren van de RUD NHN.

Rob van Doorn (Haarlem, 1954)
Rob van Doorn is interim-manager en projectleider geweest van grote fusies zoals van dertig brandweerorganisaties in de provincie Utrecht (de Veiligheidsregio Utrecht), de herindeling van gemeenten, zoals Oldambt in Groningen en Leudal in Limburg. Hij heeft onderzoek gedaan naar de fusie van Naarden, Muiden, Bussum en Weesp en naar de toekomst van de gemeenten in de kop van Noord-Holland (nu gemeente Hollands Kroon). De heer Van Doorn is directeur van BentoSpino BV. Hij heeft ruim twee decennia ervaring met complexe onderzoeks- en adviesopdrachten.

Rob van Doorn, directeur RUD NHN