Bezoek 25 mei de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag

Ontdek energiezuinig wonen in de praktijk
Hoe ziet een energiezuinige woning er vanbinnen uit? Kom zaterdag 25 mei van 11:00 - 15:00 naar de eerste editie van de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag. Verschillende huiseigenaren van duurzame woningen openen die dag hun deuren en delen hun ervaringen.

Bekijk online welke woningen er meedoen en meld je aan! Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is mogelijk tot en met 23 mei via duurzaambouwloket

VerschillDuurzame woningende woningen en maatregelen
U kunt verschillende type woningen te bezoeken. Van tussenwoning tot Tiny House en van monument tot woonboot. De duurzame maatregelen variëren van goede na-isolatie tot zonneboilers en warmtepompen. Sommige woningen zijn inmiddels van het aardgas af.

Advies van Duurzaam Bouwloket
Heb je vragen over het energiezuinig en aardgasvrij maken van jouw woning of wil je meer informatie over duurzaamheidsmaatregelen? Tijdens de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag zijn onafhankelijke adviseurs van het Duurzaam Bouwloket van 11.00 - 15.30 uur aanwezig bij natuurpark MAK Blokweer aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Kom gedurende de dag langs of schrijf je vooraf in voor een half uur persoonlijk advies. Een afspraak plan je in via duurzaambouwloket.

Samen werken aan een duurzame toekomst
Het evenement is een initiatief van de Westfriese gemeenten, het Duurzaam Bouwloket en de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord.