TROTS op onze medewerkersbijeenkomst!

Op donderdag 11 mei organiseerde de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord de medewerkersbijeenkomst TROTS. Tijdens dit evenement lieten onze collega’s aan elkaar hun leukste, mooiste en belangrijkste werkzaamheden zien.

TROTS logoTROTS

Tijdens de bijeenkomst werden er presentaties over onder andere badinrichtingen en geluidmetingen gehouden, maar was er ook ruimte voor een demonstratie van de OD NHN-drones. De veelzijdigheid, deskundigheid en het belang van onze organisatie werd hierdoor nog maar eens bevestigd. Na afloop was er tijd voor een kleine borrel en een groepsfoto.

Voor een organisatie als de OD NHN is het belangrijk om elkaar op de hoogte te houden van alle taken die we uitvoeren. Aangezien we actief zijn in veel vakgebieden, is het soms moeilijk bij te houden waar iedereen aan werkt. Een medewerkersbijeenkomst is de ideale gelegenheid om een kijkje te krijgen in de dagelijkse bezigheden van collega’s. Hierdoor versterken we de cohesie binnen de organisatie.

Werving

Daarnaast is de medewerkersbijeenkomst ook nuttig voor extern gebruik. Tijdens het evenement waren er professionele cameramannen aanwezig om alles vast te leggen. Met deze mooie beelden hebben we een nieuwe wervingsvideo gemaakt. Het is altijd een uitdaging om nieuwe collega’s te vinden, maar met deze video vergroten we onze kansen om de organisatie te versterken.

In de video leggen we, net als tijdens de medewerkersbijeenkomst, de nadruk op trots. We laten zien dat we trots zijn op ons werk en hopen hiermee potentiële kandidaten te prikkelen. Ook tonen de beelden dat er bij de OD NHN een fijne en gezellige werksfeer hangt. Niet onbelangrijk om nieuwe collega’s aan te trekken.

De wervingsvideo stelt ons ook in staat om een groot publiek te bereiken. De beelden zijn uitgezet op al onze sociale kanalen (YouTube, Instagram, Twitter en LinkedIn) en zijn al veelvuldig bekeken. Hopelijk kunnen we hierdoor binnenkort een aantal nieuwe collega’s verwelkomen!