Nieuwsbrieven

 • Nieuwsbrief OD NHN december 2022

  In deze nieuwsbrief leest u onder meer over hoe woningcorporaties woningen kunnen verduurzamen zonder de natuur te verstoren, toezichthouders van de OD NHN, die een potentiële ramp voorkwamen en hoe padel gelijk met de geluidoverlast in populariteit groeit.

 • Nieuwsbrief OD NHN mei 2022

  In deze nieuwsbrief onder andere een artikel over de aanpak van drugsafval in Noord-Holland Noord, wethouder Michiel Wouters over de meerwaarde van de OD NHN, en de Stikstofkaart, die kleinschalige woningbouw helpt.

 • Nieuwsspecial Omgevingswet OD NHN - maart 2022

  In deze editie kunt u lezen op welke manier de OD NHN de extra tijd vanwege uitstel van de Omgevingswet benut en vertellen we over oefencasussen waarbij we alvast werken in de geest van de Omgevingswet. En als laatste vertellen Peter Groot van de OD en Linda Schouten van gemeente Medemblik over het gezamenlijk ontwikkelen van een format voor het aanwijzen en inrichten van de OD als behandeldienst.

 • Nieuwsflits Op pad met...inspecteurs Gebieden en Zwemwater

 • Nieuwsbrief OD NHN december 2021

  In deze nieuwsbrief laat wethouder Groot van Heerhugowaard haar licht schijnen over de Omgevingswet en de rol, die de OD NHN daarin kan spelen. Maar ook leest u waarom de marterachtigen in Noord-Holland nog beschermd zijn en hoe waterstof een alternatieve energiebron kan zijn.