Nieuwsbrieven

  • Nieuwsbrief OD NHN maart 2024

    In deze nieuwbrief leest u hoe de OD NHN optreedt bij dumping van drugsafval, het ontmantelen van drugslabs en de sanering van vervuilde grond door chemicaliën. Daarnaast hoe wij gemeenten helpen met de noodzakelijke uitbreiding van het elektriciteitsnetwerk en leest u onze Uitvoerings- en handhavingsstrategie 2024-2027.

  • Nieuwsbrief OD NHN augustus 2023

    In deze nieuwsbrief leest u meer over het Biobased BouwLAB, de OD NHN-jaarimpressie en gaat u op pad met onze inspecteurs ruimtelijke inrichting. Veel plezier!

  • Nieuwsbrief OD NHN december 2022

    In deze nieuwsbrief leest u onder meer over hoe woningcorporaties woningen kunnen verduurzamen zonder de natuur te verstoren, toezichthouders van de OD NHN, die een potentiële ramp voorkwamen en hoe padel gelijk met de geluidoverlast in populariteit groeit.

  • Nieuwsbrief OD NHN mei 2022

    In deze nieuwsbrief onder andere een artikel over de aanpak van drugsafval in Noord-Holland Noord, wethouder Michiel Wouters over de meerwaarde van de OD NHN, en de Stikstofkaart, die kleinschalige woningbouw helpt.

  • Nieuwsspecial Omgevingswet OD NHN - maart 2022

    In deze editie kunt u lezen op welke manier de OD NHN de extra tijd vanwege uitstel van de Omgevingswet benut en vertellen we over oefencasussen waarbij we alvast werken in de geest van de Omgevingswet. En als laatste vertellen Peter Groot van de OD en Linda Schouten van gemeente Medemblik over het gezamenlijk ontwikkelen van een format voor het aanwijzen en inrichten van de OD als behandeldienst.

  • Nieuwsflits Op pad met...inspecteurs Gebieden en Zwemwater

  • Nieuwsbrief OD NHN december 2021

    In deze nieuwsbrief laat wethouder Groot van Heerhugowaard haar licht schijnen over de Omgevingswet en de rol, die de OD NHN daarin kan spelen. Maar ook leest u waarom de marterachtigen in Noord-Holland nog beschermd zijn en hoe waterstof een alternatieve energiebron kan zijn.