Algemene informatie

In het kader van de stikstofproblematiek is deze pagina ingericht om u van informatie te voorzien. Op deze pagina treft u links aan naar actuele en relevante nieuwsberichten over dit onderwerp. De Omgevingsdienst Noord-Holland Noord is vergunningverlener en toezichthouder op de Wet natuurbescherming, in opdracht van provincie Noord-Holland.

Toestemming en vergunningverlening
Nieuwsberichten
Helpdesk BIJ12 en veelgestelde vragen

Om te kunnen voorzien in de vele vragen die er leven over stikstof, heeft BIJ 12 voor u een helpdesk opgericht, via deze link vindt u de helpdesk van BIJ12. Daarnaast is er ook een pagina met veelgestelde vragen en antwoorden. U vindt deze pagina via deze link op de website van BIJ12

  • Voor overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met BIJ12. U kunt BIJ12 telefonisch bereiken, elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Het telefoonnummer is 085 – 486 25 90.
  • Voor vragen over een aanvraag, die nog geen toetsingsverzoek inhoudt, de aanvraagprocedure van een nieuwe activiteit óf vragen van algemene aard over de huidige stikstofproblematiek, kunt u mailen naar postbus@odnhn.nl onder vermelding van stikstof in het onderwerp.
  • Voor vragen over een lopende aanvraag kunt u, onder vermelding van het zaaknummer, contact opnemen met de receptie van de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord. Deze is te bereiken via 088-10 21 300.
  • Voor het indienen van een aanvraag of adviesverzoek Aerius verwijzen wij u naar de pagina gebiedsbescherming.
Documentatie stikstofdossier

Voor een overzicht van alle documenten in het kader van stikstof kunt u kijken op deze pagina op de website van BIJ12.