Informatiebijeenkomst pre-SMP systematiek Noord-Holland 19 maart

Op 19 maart staat er een informatiebijeenkomst over de pre-SMP systematiek in Noord-Holland gepland. De bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor projectleiders en beleidsadviseurs van gemeenten in Noord-Holland, maar ook isolatiebedrijven en anderen geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten. U kunt zich aanmelden via deze link.

De bijeenkomst vindt plaats van 13:45-16:30 in de Johan Remkes zaal op het Provinciehuis Noord-Holland (adres: Dreef 3 te Haarlem). 

Gedurende deze bijeenkomst wordt ingegaan op de vooruitgang, is er tijd voor vragen en komt er een drietal sprekers. Lawrence Cheuk, nu werkzaam bij de gemeente Haarlem en lid van de begeleidingsgroep, neemt ons mee in zijn ervaringen rondom het pre-SMP proces bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Jeroen Koorevaar van adviesbureau E.C.O. Logisch komt vertellen over de opleiding voor isolatiebedrijven waar E.C.O. Logisch in kan voorzien. Tot slot, licht David Brouwer van Natuurinclusief zijn onderzoek naar de compensatieopgave toe en zal hij ons meenemen in de mogelijkheden voor alternatieve verblijfplaatsen. Na afronding kunt u de informatiemarkt bezoeken en is er tijd om te netwerken. 

Het volledige programma is als volgt: 

  • 13:45 inloop met koffie/ thee
  • 14:00 opening door de Gedeputeerde
  • 14:15 stand van zaken en vragen
  • 14:45 Lawrence Cheuk, Jeroen Koorevaar en David Brouwer aan het woord
  • 15:45 afronding met aansluitend een informatiemarkt en netwerkborrel

Isoleren conform pre-SMP systematiek nu nog niet mogelijk in Noord-Holland

We zien beweging in de isolatiemarkt waarbij al gesproken wordt over isoleren conform de pre-SMP systematiek in Noord-Holland. Er wordt momenteel hard aan gewerkt om dit mogelijk te maken in Noord-Holland en we hopen op korte termijn een startdatum te kunnen communiceren. Tot die tijd kan er in Noord- Holland niet geïsoleerd worden conform de pre-SMP systematiek. Houd de landingspagina in de gaten en schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de actuele situatie.