Maak kennis met het OD NHN-Magazine!

Als OD NHN zetten we ons elke dag in voor onze leefomgeving. We draaien mooie projecten en leveren constant prachtige resultaten. Aangezien we hier enorm trots op zijn, willen we dit ook delen met de buitenwereld. Vanaf vandaag doen we dit onder andere met het gloednieuwe OD NHN-magazine! Met het (online) magazine geven we met tekst en beeld een kijkje achter de schermen bij onze organisatie.

Naast artikelen over onze werkzaamheden en projecten, staat het magazine ook vol informatie en weetjes over ons werkgebied. Denk aan een rubriek over dieren in Noord-Holland Noord, tips over hoe je vleermuizen kunt beschermen én delen we de mooiste foto’s uit onze provincie. Daarnaast is elke editie een bestuurder van de OD NHN aan het woord over zijn/haar favoriete plek in Noord-Holland. 

Het nieuwe OD NHN-magazine verschijnt drie keer per jaar (februari, juni en november) en vervangt onze huidige nieuwsbrief. Wil je jezelf ook onderdompelen in de wereld van de omgevingsdienst? Abonneer je dan snel en neem een kijkje in ons magazine!

OD NHN Magazine Mail Editie 1 - 2024